آموزش برخط- دانشگاه الکترونیک؛

آموزش غیرحضوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو در حال برگزاری است

۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۱ کد : ۹۰ اخبار و رویدادها
کلاس‌های غیرحضوری و آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو با موفقیت در حال برگزاری است.
آموزش غیرحضوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو در حال برگزاری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ازماکو در پی شیوع ویروس کرونا و به‌‌منظور حفظ سلامت دانشجویان و استادان، واحد بین الملل ماکو با بهره‌برداری از سامانه آموزش غیرحضوری (مجازی) دانشگاه را با موفقیت آغاز کردند.

دکترسعید مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت :« در یک اقدام هماهنگ تیم فناوری مذکور با فعالیت شبانه‌روزی مسئول روابط عموی ،  اقدام به راه‌اندازی سامانه مجازی برای این واحد دانشگاهی کرد و به موازات فعالیت واحد فناور در زمینه راه‌اندازی سامانه آموزش‌های مجازی، اطلاع‌رسانی‌های لازم از طریق چند کانال ارتباطی در شبکه‌های اجتماعی به اعضای هیئت علمی و دانشجویان واحد صورت گرفت تا در اسرع وقت نسبت به تهیه محتوای آموزش مجازی برای هر یک از دروس خود اقدام و  آمادگی لازم برای ارائه آنلاین را کسب کنند».

مرادی با اشاره به اهمیت آموزش الکترونیکی گفت : «با راه‌اندازی این سامانه استادان و دانشجویان بدون حضور در محل دانشگاه و در محل سکونت یا کار خود می‌توانند از طریق اینترنت در کلاس‌های مجازی حضور پیدا کرده و به مباحث ارائه شده توسط استادان دسترسی داشته باشند».

مرادی بااشاره به امکانات آموزش مجازی گفت :«همه منابع لازم برای آموزش در قالب‌های الکترونیکی در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد و امکان پرسش و پاسخ، آزمون، تمرین و ارائه توسط دانشجو نیز در این سامانه پیش‌بینی شده است».

مرادی بیان کرد:«همه کلاس‌ها طبق جداول زمان‌بندی و برابر انتخاب واحد دانشجویان برگزار شده و نسخه ضبط شده آن نیز هر روز از ساعت ۲۰ برای استفاده مجدد دانشجویان در دسترس خواهد بود».

مرادی به آنا گفت : «برای استادانی که دسترسی شخصی به وسایل آموزشی از قبیل رایانه شخصی، میکروفن، و تخته سفید ندارند؛ کلاس‌هایی به‌منظور آموزش غیرحضوری، مجهز و ضدعفونی شده در اختیار استادان قرار داده شده است.»