آئین نامه انتخاب دانشجویان نمونه

کسب بیشترین امتیاز در بخش های آموزشی – پژوهشی – فرهنگی – اجتماعی و شئونات دانشجوئی
۰۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۶ کد : ۵۷ اخبار دانشگاه
جوایز شامل تخفیف ۳۵درصدی شهریه – ربع سکه بهار آزادی و لوح تقدیر از طرف ریاست دانشگاه و معرفی به استان برای دریافت جوایز دیگرمی باشد.
آئین نامه انتخاب دانشجویان نمونه

کسب بیشترین امتیاز در بخش های آموزشی پژوهشی فرهنگی اجتماعی  و شئونات دانشجوئی

بخش آموزشی :  کسب معدل الف در رشته خود درهمان نیمسال کسب مقام در المپیادهای علمی کشور

بخش پژوهش : چاپ مقالات علمی تالیف یا ترجمه کتاب چاپ شده اختراع و اکتشاف مجری یا همکار در طرح تحقیقاتی و کسب مقام در مسابقات علمی کشوری و بین المللی

بخش فرهنگی و اجتماعی : سابقه ایثارگری کسب مقام در مسابقات قرآن و عترت و مسابقات ورزشی فعالیت در بسیج دانشجوئی ، نهاد رهبری ، کانون ها و انجمن های علمی و ... آثار و فعالیتهای ادبی و هنری و نشریات

بخش شئونات دانشجوئی : انجام فرائض دینی رعایت اخلاق و پوشش اسلامی در محیط دانشگاهی رعایت مقررات و شئونات دانشجوئی و ...

* لازم به ذکر است تمام بخشهای مربوطه دارای امتیاز 1 تا 100 نمره می باشد که دانشجو در مجموع با کسب بیشترین امتیاز توسط کمیته داوران به عنوان دانشجوی نمونه شناخته می شود .

* جوایز شامل  تخفیف 35درصدی شهریه  ربع سکه بهار آزادی و لوح تقدیر از طرف ریاست دانشگاه و معرفی به استان برای دریافت جوایز دیگرمی باشد.

دانشجویان در صورت احراز شرایط بالا به مدیر دانشجوی واحد (تاروردیزاده) مراجعه فرمایند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو