پیام تسلیت دکتر سعید مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو به مناسبت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

۱۳ دی ۱۳۹۸ | ۲۲:۴۵ کد : ۵۳ اخبار و رویدادها

پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو در پی شهادت سردارسپهبد حاج قاسم سلیمانی

دکتر سعید مرادی  در پیامی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی  در پیام دکتر سعید مرادی آمده است :

انالله و انا الیه راجعون

منَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا

"در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند."

شهادت سردار رشید اسلام، سرلشگر قاسم سلیمانی  محضرصاحب الزمان مهدی (عج)، مقام معظم رهبری و امت شهید پرور و علی‌الخصوص جامعه با بصیرت دانشگاهی تسلیت عرض می‌نمایم.

شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی نمونه ای ارزشمند و بزرگ برای جوانان و دانشجویان  از یاران رهبر و انقلاب بود که بر سر دفاع از ارزشهای امام و نظام مقدس اسلامی جان خود را تقدیم انقلاب و مردم و رهبر عزیزمان نمود .

قاسم سلیمانی قهرمان ملى مردم ایران و الگوی تمامی جوانان و عاشقان انقلاب و رهبر بوده و خواهد بود

روحش شاد و راهش پر رهرو باد.