دیدار دانشگاهیان با امام جمعه ماکو به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه

۲۷ آذر ۱۳۹۸ | ۲۰:۰۴ کد : ۵۱ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد ماکو، دکتر سعید مرادی صبح امروز در دیدار با امام‌جمعه ماکو که با حضور جمعی از استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو به مناسبت ۲۷ آذر سالروز شهادت شهید مفتح روز وحدت حوزه و دانشگاه همراه بود، اظهار کرد: «ما دانشگاهیان ضرورت دارد که در تمام مسائل با حوزه‌های علمیه در ارتباط باشیم.»
دیدار دانشگاهیان با امام جمعه ماکو به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو پیشنهاد کرد؛

تشکیل کمیته‌های مشترک برای بهبود و توسعه روابط حوزه و دانشگاه

چهارشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۴۱

استان‌ها/   آذربایجان غربی

تشکیل کمیته‌های مشترک برای بهبود و توسعه روابط حوزه و دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو پیشنهاد کرد که کمیته‌های مشترکی تشکیل و راهکارهای ممکن برای بهبود و توسعه روابط دانشگاه و حوزه در آنها بررسی شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو ، سعید مرادی صبح امروز در دیدار با امام‌جمعه ماکو که با حضور جمعی از استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو به مناسبت ۲۷ آذر سالروز شهادت شهید مفتح روز وحدت حوزه و دانشگاه همراه بود، اظهار کرد: «ما دانشگاهیان ضرورت دارد که در تمام مسائل با حوزه‌های علمیه در ارتباط باشیم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو افزود: «علم و دین بال‌های پرواز انسانیت هستند و دانشگاه با برخورداری از علم، معنویات و دین را نیز باید از طریق ارتباط تنگاتنگ با حوزه کسب کند.»

امام‌جمعه ماکو نیز در این دیدار گفت: «نخستین شخصی که بعد از انقلاب در راستای  وحدت حوزه و دانشگاه قدم برداشت، شهید مفتح بود که نهایتاً روز شهادت این عالم وارسته با دستور امام خمینی(ره) روز وحدت حوزه دانشگاه نام‌گذاری شد.»

حجت‌الاسلام سیدمحمد هاشمی اظهار کرد: «دشمنان و استکبار همیشه از ارتباط نزدیک دانشگاه با حوزه نگران و متضرر بودند و از آثار این ارتباط آگاهی داشتند و آیت‌الله کاشانی و محمد مصدق بهترین عبرت برای دشمنان هستند که نگذارند این وحدت بین حوزه و دانشگاه ایجاد شود.»

وی افزود: «در زمان امام‌صادق‌(ع) حوزه و دانشگاه هر دو در یک مکان بودند و شاگردان بسیار برجسته‌ای توسط ایشان در حوزه علوم دینی و هم در سایر حوزه‌ها تربیت می‌شدند.»

امام‌جمعه ماکو گفت: «هدف نهایی بشر تقرب الهی و رسیدن به آن با دو بال ممکن است که یک بال را دانشگاهیان با علم دانشگاهی و بال دیگر را که علوم دینی است، حوزویان تأمین می‌کنند؛ بنابراین این دو بال باید در یک کالبد قرار گیرند تا بشر به آرمان و هدف اصلی خود که تقرب الهی است برسد و اوج بگیرد.»

امام‌ جمعه ماکو از پیشنهاد تشکیل کمیته‌های مشترک استقبال و تأکید کرد که باید راهکارها و راهبردهایی ارائه شوند که قابلیت اجرایی داشته باشند.