تقویم آموزشی دانشگاه

تقویم آموزشی سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۷ کد : ۳۸ اخبار و رویدادها
تقویم آموزشی سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی به رؤسای استان‌ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی این دانشگاه اعلام شد.
تقویم آموزشی سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر و جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی با صدور دستورالعملی تقویم آموزشی سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی را به روسای استان‌ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی این دانشگاه اعلام کردند.

براساس دستورالعمل صادره سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۳ شهریور سال ۹۸ آغاز و ۲۳ مرداد سال ۹۹ پایان می‌یابد.

شرح کامل زمان ثبت‌نام، شروع و پایان نیمسال و زمان امتحانات سال تحصیلی ۹۹-۹۸ به شرح زیر است:

تقویم آموزشی

در این بخشنامه تأکید شده که با برنامه‌ریزی دقیق و اطلاع‌رسانی بموقع به اعضای هیئت علمی و دانشجویان ترتیبی اتخاذ شود تا برنامه ثبت‌نام و شروع کلاس‌های درسی در زمان‌های پیش‌بینی‌شده صورت پذیرد.