مصاحبه با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو

۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | ۲۰:۰۰ کد : ۳۰۳ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
مصاحبه با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو

خبرنگار آنا،در ابتدا اگر پیام و سخنی با اساتید،دانشجویان و کارکنان دانشگاه با توجه به  سال جدید دارید بفرمائید؟

سالی که نکوست  از بهارش پیداست.

ضمن تبریک سال نو در قرن نو که به دو رویداد نیمه شعبان مزین شده است ، برای همه همکاران عزیز و خانواده های محترم آرزوی سلامتی و بهرورزی دارم.

در عصر ظهور قرارداریم انشاالله خودمان را در رکاب ولایت برای ظهور حضرت صاحب الزمان و تجلی اراده الهی در عدالت گستری آماده نمائیم.

خبرنگار آنا،به عنوان رئیس دانشگاه آزاد ماکو چه اهدافی را در سال جدید دنبال می کنید ویا اولویت هاتون چیه ؟

در سال جدید انشاالله مجتمع آموزشی پلدشت و سمای پلدشت را راه اندازی خواهیم کرد و با مانع زدایی ها و پشتیبانی ها بتوانیم اهداف سال های قبل خود را در راه اندازی آزمایشگاه مرجع با همکاری سازمان منطقه آزاد ماکو به سرانجام برسانیم.

خبرنگار آنا،در خصوص تاسیس و راه اندازی رشته های جدید چه کارهایی صورت گرفته یا انجام خواهید داد؟

در خصوص رشته های جدید ،راه اندازی 10 رشته کارشناسی ارشد و 5 رشته دکتری و چند رشته کارشناسی را هدف گذاری کرده ایم که امیدواریم به همه اهداف خود در این زمینه برسیم.

خبرنگار آنا،رویکرد و برنامه جنابعالی به پژوهش چگونه بوده است؟ و آیا در این مدت از نتیجه اقدامات انجام شده برای ارتقای سطح پژوهش دانشگاه رضایت دارید؟

در خصوص پژوهش مسئله محور ما یک پیشنهاد ارزنده به سازمان منطقه آزاد ماکو داده ایم که با راه اندازی یک اندیشکده مشترک بتوانیم پتانسیل اساتید واحد ماکو و دیگر اساتید برتر استان و کشور را در حل مسائل و توسعه متوازن منطقه آزاد بکار گیریم. امیدواریم به برکت نامگذاری این سال به نام تولید،پشتیبانی ها و مانع زدایی ها از طرف مقام معظم رهبری موانع راه برطرف شده و این امر مهم به نتیجه برسد.

خبرنگار آنا،آقای دکتربرنامه شما برای جهت دهی فعالیت های پژوهشی در دانشگاه چه بوده است؟ آیا سیاستگزاری خاصی در این زمینه صورت گرفته است؟

هدف ما از پژوهش ها جهت دهی آنها برای شناسایی مسائل و چالش ها پیرامونی و ارائه راهکارهای علمی و عملیاتی برای حل آنهاست.

خبرنگار آنا،امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال تولید ،پشتیبانی و مانع زدایی نامگذاری شده. نقش دانشگاه آزاد ماکو به عنوان یک مرکز علمی و پیشرو در فرمایشات رهبری و به طور کلی چگونه می بینید؟

ما به عنوان دانشگاه باید این شعار را سرلوحه خود قرار داده و با تبیین ابعاد مسئله و ارائه راهکارهای مانع زدایی و پشتیبانی در زمینه های مختلف رسالت خود را در این خصوص به انجام رسانیم.