رئیس دانشگاه آزاد ماکو با صدور پیامی فرارسیدن نیمه شعبان، هفته وزارت اطلاعات و روز سربازان گمنام امام زمان (عج) را تبریک گفت.

۰۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۸:۳۷ کد : ۳۰۰ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
متن کامل پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نیمه شعبان سالروز ولادت با سعادت یگانه منجی عالم بشریت و فرخنده امید دلها، پیام آور صلح و آرامش و حافظ امنیت و سلامت آزادیخواهان است، امیدی که همواره جامعه اسلامی را از گزند دشمنان محافظت نموده است.  نیمه شعبان، مطلع خورشید فروزان حضرت مهدی (عج) در ظلمت تاریخ ، عید منتظران ، شکست سلطه جبّاران ، برافروختن چراغ شوق در دل مسلمانان و امید بخشی به محرومان است.

اینجانب ضمن تبریک فرخنده میلاد مسعود دوازدهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت مهدی(عج)  به مقام معظم رهبری و منتظران آن حضرت،  از مساعی بی شائبه و مجاهدانه بهترین فرزندان ملت در وزارت اطلاعات تشکر و قدردانی نموده و این ایام مبارک را که مزین به سالروز ولادت حضرت ولی عصر(عج) و به نام سربازان گمنام امام زمان(عج) می باشد به نیروهای مخلص اداره اطلاعات تبریک و تهنیت عرض نموده  و از خداوند متعال جهت آن عزیزان ، توفیق روز افزون خواستارم.

دکتر سعید مرادی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو