دکتر علمایی در واحد قوچان تشریح کرد

نحوه برگزاری کلاس های عملی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۰ کد : ۲۸۰ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان خراسان رضوی، از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد قوچان، دکتر جواد علمایی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، در نشستی با مسئولان این واحد دانشگاهی حضور یافت.

دکتر علمایی در این نشست با تأکید بر اهمیت برگزاری کلاس های عملی به صورت حضوری برای دانشجویان، گفت: اگر دروس عملی به ‌صورت حضوری برگزار نشود، دانشجویان نمی‌توانند از نزدیک با نحوه استفاده از تجهیزات و امکانات رشته خود آشنایی پیدا کنند.

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: طی بررسی های کارشناسی انجام‌شده، مقرر شد کلاس‌های عملی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق زرد و آبی، با حفظ کامل پروتکل‌های بهداشتی، به‌صورت حضوری برگزار شود. بر این اساس، دانشجویان در مناطق زرد و آبی به گروه‌های کوچک تقسیم‌ شده و در سه روز متوالی به‌صورت جداگانه، تعداد کل جلسات واحد عملی خود را گذرانده و سپس در آزمون واحدهای عملی خود شرکت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: این راهکار به منظور ارتقای سطح علمی دانشجویان است. البته این دستورالعمل برای مناطق قرمز و نارنجی اجرا نخواهد شد.

دکتر علمایی در ادامه، با تأکید بر اینکه دانشگاه قوه عاقله کشور برای حل مشکلات جامعه است، گفت: اساتید دانشگاه باید بتوانند با تلاش‌های علمی و پژوهشی خود، به ‌جایگاهی برسند که در کنار فعالیت‌های آموزشی، با صنعت نیز تعامل داشته و به رفع مشکلات کشور کمک کنند.

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دولتی نبوده و وابسته به پول نفت نیست، تصریح کرد: کسب درآمدهای غیر شهریه‌ای در دستورکار واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت تا آموزش و پژوهش و حل مشکلات کشور توسط اعضای هیأت علمی این دانشگاه، بدون دغدغه مالی انجام شود.