ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی فردا آغاز می شود

۲۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۸:۳۶ کد : ۲۵۴ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته وکارشناسی پیوسته بهمن ماه ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی فردا ( یکشنبه ۳۰ اذر) آغاز می شود.

ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته وکارشناسی پیوسته بهمن ماه 99 دانشگاه آزاد اسلامی فردا ( یکشنبه 30 اذر) آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی نیم سال دوم دانشگاه آزاد اسلامی می رساند، ثبت نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته نیمسال دوم که پذیرش برای آنها صرفاً براساس سوابق تحصیلی انجام می شود، از فردا یکشنبه 30 آذرماه آغاز می شود.

داوطلبان می توانند از روز یکشنبه با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانیwww.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط با تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.