پیام تبریک رئیس واحد ماکو به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) ،روزپرستار

۲۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۸ کد : ۲۵۳ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) به عنوان روز پرستار، ادای احترام به پرستارانی است که مهربانیشان مرهمی برای بیماران و تلاششان وسیله‌ای برای بازگشت مجدد نعمت بزرگ سلامتی به آنان است.

بسم الله الرحمن الرحیم

شغل شریف و پر زحمت پرستاری، تفسیر بی نهایت فداکاری، صبوری و نوع دوستی است که با رأفت و شکیبایی خویش از درد بیماران کاسته و مرهم مهربانی را بر زخم هایشان می‌زنند.

پرستاری نه یک تخصص و نه یک شغل، بلکه هنری متعالی است که در آن هنرمند آلام بیمار را مرهم می‌نهد و زخم‌های جسم و روح بیمار را التیام می‌بخشد.

اینجانب ضمن تبریک میلاد با سعادت الگوی صبر و عشق و ایثار، حضرت زینب (س) به محضر تمامی پرستاران و سفیران سلامت  و مدافعین سلامت ، بدینوسیله مراتب تقدیر و تشکر خود را از زحمات و تلاش‌های ارزنده این قشر به ویژه پرستاران پرتلاش شهرستان ماکو ابراز می‌نمایم.

همچنین توفیق و ارتقای روزافزون مقام و منزلت همه پرستاران زحمتکش را از درگاه خداوند متعال مسالت دارم.

دکتر سعید مرادی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو