یام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو به مناسبت ۲۷ آذر سالروز شهادت شهید مفتح روز وحدت حوزه و دانشگاه

۲۶ آذر ۱۳۹۹ | ۲۲:۰۰ کد : ۲۵۲ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

انسان های بزرگ در طول حیات  خویش همواره منشاء اثر گذاری در جامعه بوده و پس از رحلت از این دنیا نیز نامشان مسیر را برای دست یابی به اهداف والای انسانی روشن می سازد. یقینا شهید مفتح ، از این دست انسان های خدایی است که به دلیل ارتباط موثر با حوزه و دانشگاه توانست پیوندی عمیق بین این دو نهاد علمی ایجاد کند.

بی شک ، حوزه و دانشگاه به عنوان دو نهاد علمی تربیت کننده انسان های متخصص و متعهد در کنار یکدیگر همچون دو بال پرنده می توانند باعث رشد و تعالی جامعه شده  واهداف پیش بینی شده در دست یابی به رشد علمی و سعادت دنیا وآخرت را محقق کنند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله شهید مفتح ، بر مستحکم تر شدن پیوند حوزه و دانشگاه تأکید کرده و این روز را به دانشگاهیان و حوزویان عزیز تبریک عرض می نمایم.

دکتر سعید مرادی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو