یام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

۲۶ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۶ کد : ۲۵۱ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

به نام خدا

بی‌شک تحقیق و پژوهش، نبض تپنده تولید و خودکفایی محسوب می‌شود و در مسیر تحقق شعار جهش تولید، ارتقاء اقتصاد ملی و توسعه همه‌جانبه میهن اسلامی، توجه ویژه به مقوله پژوهش، بسیار ضروری است.
به یاری خداوند متعال، امروز ایران اسلامی با اتکا به پیشرفت‌های علمی مبتنی بر کار پژوهشی متخصصان، دانشمندان و دانش‌پژوهان جوان و متعهد خود توانسته است تا در عرصه‌های متعدد به الگویی مناسب در بین کشورهای منطقه و جهان اسلام در زمینه پـژوهش و تحقیق تبدیل شود که ترور دانشمندان و پژوهشگران این مرز و بوم، توسط دشمنان زبون، گواهی بر موفقیت‌های پژوهشی میهن اسلامی است.
اینجانب فرارسیدن هفته پژوهش و فناوری را به تمامی پژوهشگران به ویژه فعالان عرصه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم.
رجای واثق دارم با یاری حضرت احدیت، با تکیه بر  توان بالای پژوهشگران جوان، ایران اسلامی با پشت سر‌گذاردن همه سختی‌ها و محدودیت‌ها، آینده ای درخشان را در پیش رو خواهد داشت.
                                                دکتر سعید مرادی
                            رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو