دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو با فرمانده سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی شهرستان ماکو

۰۵ مهر ۱۳۹۹ | ۲۰:۴۳ کد : ۲۲۵ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ماکو، جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو به مناسبت چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس ، با فرمانده سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی شهرستان ماکو دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ماکو، جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو به مناسبت چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس ، با فرمانده سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی  شهرستان ماکو دیدار کردند.

در این دیدار سرهنگ پاسدار سید مهدی غفاری فرمانده سپاه ماکو ضمن خوش آمد گویی و تبریک هفته دفاع مقدس و گرامی داشت یاد و خاطره شهداء، گفت :« حاصل امنیت کشور مدیون از خودگذشتگی و فداکاری رزمندگان و شهدای هشت سال جنگ تحمیلی و حال حاضر کشور است»

غفاری بااشاره به نقش حساس جوانان گفت :«نگذاریم فاصله فکری ،عقیدتی جوانان با معارف دفاع مقدس بیفتد ،باید آنها را با حقیقت دفاع مقدس و ناگفته های آن آشنا کنیم. آنها باید بدانند که چه کشوری آغازگر جنگ بوده و چرا  جنگ کردیم»

وی بااشاره به نقش کشورهای غربی از پشتیبانی از رژیم بعث عراق گفت :«در جنگ یک اعتلاف جهانی بر علیه ایران می جنگیدند و کشورهای غربی هرنوع کمک مالی ، فکری و نظامی به رژیم بعث می کردند.در این خصوص نقش دانشگاهها پررنگ تر است تا داشته و نداشته های بین ایران و رژیم بعث عراق را در جنگ تحمیلی ارزیابی و آن را به جوانان ارائه دهند».

فرمانده سپاه ماکو گفت :« در زمان جنگ تحمیلی کشورهای اسلامی قدرت چندانی نداشتند لذا از کمک و همراهی با ایران ناتوان بودند وی یادآور شد که ،در دفاع از آب و خاک کشور از هر نوع قشر و تفکر بودند و بدین معنا نبود که فقط نیروی های مذهبی و انقلابی در دفاع از کشور نقش داشتند».

غفاری خاطر نشان کرد که نقش مردم در 8 سال دفاع مقدس بی بدیل بود گفت :« ما در دفاع مقدس از پشتیبانی مردم برخوردار بودیم پدران و مادران علاوه بر حضور مستقیم و غیر مستقیم در جبهه های جنگ ،فرزندان خود را تشویق به حضور در جنگ می کردند و آنها را بدرقه می کردند.باید از آنها مستند تهیه کرد و آن را در اختیار جوانان قرار داد.»

غفاری با اشاره به نقش دانشگاهیان در آگاه سازی قشر جوان گفت :« ما مدیون انقلاب و اسلام هستیم و از مسئولین دانشگاهها می خواهیم که با آگاهی سازی نگذارند هجمه های غربی در تفکر و اندیشه جوانان رخنه کند . ما در کشور شاید دینداری کم شده باشدالبته  علت آن تاثیر فرهنگ غرب است .من مخالف آن هستم که  بگویند دین گریزی در بین جوانان وجوددارد چراکه در تمامی مناسبت ها های مذهبی و دینی و راهیان نور حضور جوانان پررنگ و مشتاق شرکت در این نوع مراسم ها هستند».

فرمانده سپاه ماکوبیان کرد :« کوتاهی برخی مسئولین باعث شده که نتوانیم واقعیت های جنگ را به جوانان بگوییم و در بسیاری از فیلم ها در زمینه دفاع مقدس واقعیت های جنگ را به درستی نشان داده نشده است و راه را به بی راهه رفته اند.»

وی باشاره به علت پیروزی رزمندگان اسلام گفت :« در آن زمان جبهه ها دانشگاه شدند و نیروهای مخلص تربیت کردند».

غفاری در خصوص نقش دانشگاهیان  در تربیت جوانان گفت :« دانشگاهها وظیفه دارند نیروی آگاه به زمانه و با اخلاص و انقلابی تربیت و به جامعه تحویل دهند. و نباید چنین تصور کنیم که جنگ تمام شده و دیگر جنگ نداریم و نباید غفلت کنیم چه غلت اقتصادی و چه غفلت عقیدتی و سیاسی و فرهنگی.»

وی ادامه داد :«ولایتمداری و غیرت دینی جوانان باعث شد که در برابر دشمنان پیروز بشویم. وی بزرگترین آسیب حال حاضر را تخریب ارزشهای انقلاب و دفاع مقدس توسط دشمن دانستند».

فرمانده سپاه ماکو،گریزی به شرایط بد اقتصادی جامعه کرد و گفت :« شرایط بد اقتصادی کشور حاصل بی تدبیری و عدم احساس مسئولیت برخی مسئولین کشور است و تاکید کرد آیندگان ما را قضاوت خواهند کرد و اگر عملکرد خوب داشته باشیم  به نیکی ودر غیر این صورت ما را شماتت خواهند کرد.»