در سومین روز از هفته دفاع مقدس، مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های سه تن از شهداء مدفون شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو برگزار شد

۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۸ کد : ۲۲۴ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ماکو، مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های  سه تن از شهداءمدفون شده  با حضور نماینده فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو برگزار شد .

در سومین روز از هفته دفاع مقدس برای یادآوری و تداعی سال‌های دفاع مقدس و بیعت دانشجویان و مسئولین با شهداء و امام ایشان، آیین غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدای دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو با حضور حجت الاسلام و المسلمین خیرا... شریفی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران ماکو ،مسئول بسیج استادان ،دانشجویی، معاونین ، مدیران، اعضای هیات علمی،کارکنان و دانشجویان انجام شد.

بسیجیان دانشگاه با  قرائت میثاق نامه، بیعت با آرمان‌های امام و شهداء را تجدید کردند و آن را گواهی برای وجود روحیه ایثار و فداکاری دانستند.

در این میثاق نامه آنان تصریح کردند که همواره حافظ خون شهدا بوده و به هیچ قدرت و کشوری اجازه دست درازی به میهن‌ اسلامی که برای هر وجبش شهیدی جان داده را نمی دهند و دانشجویان با هر تفکر و باوری از ارزش‌ها و باورهای ایرانی- اسلامیان حتی به قیمت جانشان دفاع می‌کنند و هیچ قدرتی مانع ایثار جوانان ایرانی نمی‌شود.

در این مراسم از طرف بسیج استادان و دانشجویی با اهدا لوح از هفت نفر از رزمندگان و برندگان مسابقه کتابخوانی ویژه دانشجویان  دانشگاه تجلیل به عمل آمد.