تجلیل از خانواده معظم شهداء به مناسبت گرامی داشت چهلمین سالگردهفته دفاع مقدس

۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۰ کد : ۲۲۳ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو و مسئول بسیج دانشجویی شهرستان ماکو از خانواده معظم شهید بهمن نوروز زاده تجلیل شد.
تجلیل از خانواده معظم شهداء به مناسبت گرامی داشت  چهلمین سالگردهفته دفاع مقدس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ماکو ، سید ابوالقاسم موسوی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو، در دیدار با خانواده معظم شهید بهمن نوروز زاده گفت : « تجلیل و تکریم خانواده معظم شهدا و ایثارگران را شکرانه سرمایه ارزشمند ایثار و شهادت در جامعه دانست که دشمنان نظام را هراسان و ناامید کرده»

وی  متذکر شد:« از مواردی که در اسلام بسیار بر آن تاکید شده و از اهمیت زیادی برخوردار است و همچنین از شاخص های اصلی سبک زندگی اسلامی می باشد،احترام و تکریم خانواده های شهدا و ایثارگران است»

موسوی با بیان اینکه شهداء با خداوند معامله کرده اند،ادامه داد: :خانواده شهدا نیز بی شک همان راه پدران، همسران و فرزندان خود را ادامه خواهند داد و برای جامعه الگو و الهام بخش خواهند بود.»

وی، جایگاه خانواده شهدا و به ویژه والدین شهدا را نزد خدا خاص و با عظمت دانست و خاطرنشان کرد: «شهیدان جان خود را فدا کردند تا امروز کشور ما امنیت و آرامش داشته باشد و باید قدردان خانواده شهدا باشیم».

امام جماعت واحد ماکو، با اشاره به اینکه شهداء به همه جامعه تعلق دارند و مایه افتخار و مباهات ملت شریف ایران هستند،گفت: «تجلیل از خانواده های شهدا یکی از اصلی ترین وظایف مسئولان است.»

در این مراسم با اهدا لوح از پدر شهید بزرگوار بهمن نوروز زاده تجلیل شد.