پیام تبریک رئیس واحد ماکو به مناسبت هفته دفاع مقدس

۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۲۰:۵۸ کد : ۲۲۲ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
دکتر سعید مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.
پیام تبریک رئیس واحد ماکو  به مناسبت هفته دفاع مقدس

در این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دوران دفاع مقدس یادآور هشت سال ایستادگی ، رشادت ، ایثار و شهادت در راه دفاع از کیان اسلام و ایران است. در هشت سال دفاع مقدس ، شهدا ، جانبازان و ایثارگران با اهدای جان و سلامتی خودشان ، امنیت ، آزادی ، سلامتی و پیشرفت ایران اسلامی و اقتدار در عرصه بین المللی را برای ایران اسلامی به ارمغان آوردند.

دوران هشت سال دفاع مقدس، یادآور رشادت و ایثارگری زنان و مردانی است که تا پای جان ایستادند تا آرمان های انقلاب اسلامی زنده بماند و حتی یک وجب از خاک پاک ایران اسلامی به دست دشمنان نیفتد.

آنچه ما امروز داریم از برکت خون پاک شهدا و تلاش و مجاهدت رزمندگان دیروز است و باید همواره قدردان زحمات و ایثارگری های این عزیزان باشیم و با یادآوری تلاش رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس و آشنایی مردم به خصوص نسل جوان با ارزشها و دستاوردهای دفاع مقدس باید کاری کنیم که ارزشهای اسلامی در این هفته نمود بیشتری داشته باشد.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطر امام عظیم الشان(ره) و شهدای گرانقدر جنگ تحمیلی، هفته دفاع مقدس را به محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)،خانواده معظم شهدا،آزادگان سرافراز و جانبازان گرانقدر و ایثار گران رشید و عموم مردم ولایتمدار شهرستان ماکو تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای همه خدمتگزاران این مرز و بوم سلامتی و سعادت مسئلت می نمایم.

دکتر سعید مرادی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو