نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری

۰۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۷ کد : ۲۱۰ اطلاعیه ها

نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری

الف) الزامات سخت افزاری و نرم افزاری

1.    صرفا از طریق رایانه شخصی یا لپ تاپ وارد کلاس های آنلاین شوید. استفاده از موبایل برای ورود به کلاس آنلاین توصیه نمی شود و با مشکلاتی همراه است.
2.    رایانه یا لپ تاپ شما بایستی مجهز به میکروفن و سیستم پخش صوت باشد. ترجیحا استفاده از هدست توصیه می شود.
3.    قبل از ورود به کلاس آنلاین از نصب درایورها و راه اندازی سیستم میکروفن و سالم بودن آن ها کاملا مطمئن شوید.
4.  صرفا از آخرین نسخه های مرورگرهای فایرفاکس یا کروم برای اتصال به کلاس آنلاین استفاده نمایید.

ب)  نرم افزار های مورد نیاز

قبل از اتصال به کلاس باید نرم افزار های مورد نیاز زیر بر روی سیستم شما نصب شده باشد.

۱-  نصب مرورگر گوگل کروم یا فایرفاکس موزیلا (آخرین ورژن)

دانلود Firefox مخصوص سیستم عامل ویندوز

دانلود Firefox مخصوص اندروید

دانلود Google Chrome مخصوص ویندوز 32 بیتی

دانلود Google Chrome مخصوص ویندوز 64 بیتی

۲-  نصب Adobe FlashPlayer

دانلود FlashPlayer-FireFox

دانلود FlashPlayer-chrome

۳-  نصب افزونه Adobe Connect Add-in

دانلود Adobe Connect Add-in مخصوص ویندوز

Adobe Connect Add-in مخصوص اندروید

۴-  نصب نرم افزار کیبورد فارسی (حل مشکل تایپ حرف ی)

دانلود نرم افزار کیبورد فارسی

نکته 1: هنگام نصب نرم افزارهای فوق می بایست مرورگر خود را بسته و اینترنت سیستم خود را قطع نمایید.

نکته 2: در صورت استفاده از گوگل کروم می بایست Flash Player  را در قسمت تنظیمات فعال نمایید .

ج) سایر موارد مهم

1.  دانشجویان گرامی لازم است راس ساعت مقرر از طریق لینک کلاس آنلاین و وارد نمودن نام کاربری و کلمه عبور وارد کلاس آنلاین شوند.
2. پس از ورود کد کاربری و رمز عبور اجازه ورود به کلاس را نداشتید مرورگر خود را باز نگه دارید تا پس از ورود استاد بصورت اتوماتیک وارد کلاس شوید. قبل از ورود استاد درس (اپراتور) به کلاس آنلاین، امکان ورود دانشجویان وجود ندارد ولی بلافاصله پس از ورود استاد به کلاس آنلاین، دانشجویان نیز بصورت خودکار وارد کلاس خواهند شد.
3. کلاس های آنلاین بصورت رسمی برگزار می شود و حضورغیاب دانشجویان نیز انجام خواهد شد.