رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو:

رمز تداوم انقلاب جاری کردن دفاع مقدس در همه دوران‌هاست

۰۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۳:۴۰ کد : ۱۸۷ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو گفت: اگر بخواهیم انقلاب ادامه پیدا کند رمز تداوم آن جاری و ساری کردن دفاع مقدس در همه دوران‌هاست.
رمز تداوم انقلاب جاری کردن دفاع مقدس در همه دوران‌هاست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ماکو، سعید مرادی صبح امروز در جلسه کمیته اسناد و پژوهش گرامیداشت هفته دفاع مقدس که به‌میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد بین الملل ماکو برگزار شد، اظهار کرد: دفاع مقدس موضوعی تاریخی نیست که فقط اثرات آن را در کتاب‌ها جستجو کنیم.

وی افزود: اگر بخواهیم انقلاب ادامه پیدا کند، رمز تداوم آن جاری و ساری کردن دفاع مقدس در طول همه دوران‌های انقلاب است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو گفت: باز‌تولید فرهنگ عاشورا، مدیریت جهادی و انقلابی، مقاومت و خیلی از داشته‌های انقلاب اسلامی در دفاع مقدس تولید شده است.

این استاد دانشگاه افزود: دشمن هم این موضوع را متوجه شده و می‌داند که برای از بین بردن انقلاب باید دفاع مقدس را وارونه جلوه دهد؛ بنابراین با سلاح شبهه و ابزار رسانه وارد میدان شده است.

دفاع مقدس وارد جبهه جهانی مقاومت شده است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو با توجه به فعالیت تفکرات مسموم در کشور گفت: داخل کشور هم جریان‌هایی براساس تفکرات لیبرالیستی فعالیت می‌کنند که عمدتاً تفکراتی در تضاد با مبانی انقلاب و دفاع مقدس دارند و به‌دنبال کم‌رنگ کردن یا تاریخی کردن آن هستند در حالی که از این حقیقت غافلند که دفاع مقدس امروز وارد جبهه جهانی مقاومت شده است.

مرادی افزود: امروز در جهان شاهد دوقطبی جدیدی یعنی جریان مقاومت به رهبری جمهوری اسلامی و نظام سلطه به سردمداری آمریکای جنایتکار هستیم که دشمن با سلاح شبهات در حال مقابله و افراد و جریان غربگرا به‌دنبال کمرنگ کردن  آن است.

وی هفته دفاع مقدس را یاد‌آور تلاش و ایثار و ازخودگذشتگی رزمندگان و شهدای گرانقدری دانست که در سنگر دفاع مقدس برای پاسداری از میهن و ارزش‌های انقلاب اسلامی از جان خود گذشتند.

این استاد دانشگاه تأکید کرد: فرهنگ و آرمان‌های هشت سال دفاع مقدس و یاد و نام شهدا باید در جامعه زنده مانده و در نسل جوان نهادینه شود.

مرادی یادآور شد: برگزاری یادواره شهدای دفاع مقدس در جوار مزار سه شهید گمنام در دانشگاه آزاداسلامی واحد ماکو، دعوت از جانبازان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، جمع‌آوری خاطرات و وصیتنامه و عکس شهدا، مصاحبه با رزمندگان توسط دانشجویان، دفاع از پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوع دفاع‌مقدس، برگزاری مسابقه خاطره‌نویسی و کتابخوانی در سطح شهر ماکو، تهیه کلیپ‌های کوتاه از جانبازان، دیدار با خانواده معظم شهدا از جمله برنامه‌هایی بود که برای هفته دفاع مقدس در این جلسه مصوب شد.