رئیس واحد ماکو

پیام تبریک دکتر سعید مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو به مناسبت ۱۴ تیر روز شهرداری و دهیاری

۱۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۳ کد : ۱۸۲ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
شهرداری ها و دهیاری ها مهمترین نهاد شکل گیری مدیریت شهری و روستایی محسوب می شوند و نقش تاثیرگذاری در رشد و بالندگی و توسعه شهری و روستایی دارند.

بسم الله الرحمن الرحیم

شهرستان ماکو هم دارای ظرفیت ها و توانمندی های بالقوه و بالفعل در زمینه صنعتی, کشاورزی و گردشگری و ... می باشد که می تواند موجبات پیشرفت همه جانبه را فراهم آورد.

اینجانب ضمن تبریک چهاردهم تیرماه به عنوان روز شهرداری و دهیاری به تمامی تلاشگران این عرصه، بر این باورم که با همت خادمان مردم در شهرداری ها و دهیاری ها و با بهره گیری از پتانسیل های اقتصادی, کشاورزی و گردشگری,  مشارکت های اجتماعی و همراهی سرمایه گذاران , با توجه به نامگذاری سالجاری از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) با عنوان جهش تولید می توانیم شاهد شکوفایی این نهادهای مردمی و خدوم در سطح استان و بویژه شهرستان ماکو باشیم.

دکتر سعید مرادی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو