دیدار مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو با امام جمعه محترم ماکو به مناسبت سالروز شهادت مصطفی چمران و تشکیل بسیج اساتید

۰۲ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۱ کد : ۱۸ اخبار و رویدادها
امام جمعه ماکو گفت: بسیج توانسته در عرصه مقاومت پا را فراتر گذاشته و در خارج از مرزهای ایران تفکر بسیجی و مقاومت را گسترش دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ماکو( روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو) ، حجت‌الاسلام سیدمحمد هاشمی ظهر امروز به‌مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت شهید چمران و روز بسیج اساتید در دیدار با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو اظهار کرد:‌ با گذشت ۴۰ سال از طول عمر انقلاب با توجه به هجمه‌ها و فشارهای دشمنان انقلاب اسلامی ایران در همه عرصه‌های نظامی، اقتصادی، فرهنگی و جنگ نرم، تلاش خالصانه بسیج و تفکر بسیجی توانسته نظام اسلامی را کارآمد نشان داده و افکار عمومی را تنویر کند.

وی افزود: بسیج توانسته در عرصه مقاومت پا را فراتر گذاشته و در خارج از مرزهای ایران تفکر بسیجی و مقاومت را گسترش دهد. کشورهایی مثل عراق، سوریه، یمن و فلسطین توانسته‌اند با بهره‌بردن از تفکر بسیجی، مقاومت را پیش رو گرفته و یقیناً توانسته‌اند در جبهه‌های حق علیه باطل پیروز شوند و مقابل استکبار جهانی بایستند.

امام جمعه ماکو تأکید کرد: لازمه پیشرفت بسیج آن بود که در قشرهای مختلف تفکر بسیجی ورود کند. جنبش علمی و موفقیت به‌دست‌آمده در بسیج مدیون همراهی و همگامی اقشار مختلف بسیج است و همه اقشار بسیج مکمل همدیگر هستند.

هاشمی گفت: بسیج اساتید باید در دو بعد حرکت کند، یکی بُعد علمی است که توسط استادان بسیجی جنبش علمی محقق می‌شود و دیگر آنکه باید به بُعد اخلاقی و دینی نیز پرداخته شود.

وی تصریح کرد: بعضی از دانشگاه‌ها فقط در بُعد علمی حرکت می‌کنند و متأسفانه به بُعد اخلاقی و دینی توجهی ندارند و اینجاست که استادان  بسیجی و مسلمان باید ورود کرده و دانشجویانی در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنند. در تحقق این هدف مهم حوزه و دانشگاه باید در کنار هم باشند تا تربیت جوانان ایران اسلامی را بر عهده بگیرند.

امام جمعه ماکو اظهار کرد: تربیت اخلاقی دانشجویان فقط بر عهده استادان گروه معارف اسلامی نیست؛ بلکه استادان سایر گروه‌ها در کنار دروسی مثل فیزیک، ریاضی، شیمی و غیره باید به اخلاقیات و مسائل دینی هم بپردازند./ خبرگزاری آنا