پیام رئیس واحد ماکو به مناسبت هفته قوه قضائیه

۰۱ تیر ۱۳۹۹ | ۲۲:۲۵ کد : ۱۷۶ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه
دکتر سعید مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو، در پیامی هفته قوه قضائیه را گرامی داشتند.
پیام رئیس واحد ماکو به مناسبت هفته قوه قضائیه

در این پیام آمده است :

هفته قوه قضائیه فرصت مغتنمی است تا ضمن گرامیداشت و پاسداشت خدمات ارزنده شهید آیت الله دکتر بهشتی، از تلاشگران عرصه عدالت تقدیر و تشکر گردد.

هفتم تیر ماه  یاد آور یکی از ناگوارترین حوادث در تقویم نظام مقدس جمهوری اسلامی است که در ابتدای مسیر انقلاب با طرح ریزی معاندان داخلی و ایادی استکبار رقم خورد.

در چنین روزی دشمنان فکر میکردند با ترور بهشتی ها و مطهری ها انقلاب را از مسیر اصلی خود متوقف می کنند ولی نمی دانستند با خون پاک دکتر بهشتی و یاران وفادرش نهال انقلاب مستحکم تر و قوی تر از گذشته میشود.

قوه قضائیه بعنوان یکی از ارکان مهم و تأثیر گذار در جمهوری اسلامی نقش ارزنده ای در حراست و حفاظت از آرمان های انقلاب ، ارزش های والای اسلامی و کرامت انسانی دارد و بی شک مسئولان قضایی تاثیر مهمی در برقراری نظم و امنیت و احقاق حقوق فردی و اجتماعی دارند. این مهم با تغییرات اخیر در راس قوه قضاییه مسیر اصلی خود را پیدا کرده و شتاب بیشتری گرفته است.

اینجانب ضمن گرامیداشت نام و خاطره شهید مظلوم دکتر بهشتی، هفته قوه قضائیه را به تلاشگران عرصه عدالت و مخصوصا مجموعه دادگستری شهرستان ماکو، تبریک و تهنیت عرض نموده و درود می فرستیم بر روح متعالی امام خمینی ( ره) و همه شهیدانی که در مسیر حفظ اسلام جان خود را تقدیم کرده اند.

دکتر سعید مرادی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو