پیام تسلیت رئیس واحد ماکوبه مناسبت ارتحال امام خمینی (ره) و قیام خونین پانزدهم خرداد

۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۴ کد : ۱۶۲ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه
۱۴خرداد روز وصال عاشق بی قرار به یگانه معبودش، روز ماتم ملتی در سوگ جانگداز فراق محبوب خود و روز وداع ملتی با مقتدای خویش است. روزی که بزرگترین و باشکوهترین وداع تاریخ را رقم زد.
پیام تسلیت  رئیس واحد ماکوبه مناسبت ارتحال امام خمینی (ره) و قیام خونین پانزدهم خرداد

بسمه تعالی

14خرداد روز وصال عاشق بی قرار به یگانه معبودش، روز ماتم ملتی در سوگ جانگداز فراق محبوب خود و روز وداع ملتی با مقتدای خویش است. روزی که بزرگترین و باشکوهترین وداع تاریخ را رقم زد.

امام عظیم الشأن راحل پایه های نظامی را بنا کرد که طلایه دار بسط و نشر ارزش های اصیل اسلامی است و توجه و دستگیری از محرومان و مستمندان و حرکت توحیدی و ایمانی، مبنای فکری و اندیشه ای آن را ساخته و پرورده است.

روح ا... خمینی تفسیری از اخلاص، شجاعت و عظمت بود، مهمترین و بارزترین امری که این مرد خداجو در طول حیات پربرکت خویش موفق به انجام آن گردید، بی تردید براندازی حکومت طاغوت و تشکیل حکومت اسلامی بود.

15خرداد 1342 نیز نقطه عطفی در تاریخ مبارزات ملتی علیه استبداد و استعمار بود که با نام و اندیشه و راه امام خمینی رحمه الله علیه پیوندی ناگسستنی دارد.

امروز به برکت حرکت عظیم و انقلابی مردم در سال های حماسه و خروش که قیام خونین پانزدهم خرداد نقطه آغازین آن بود، همه ما مردم کشور وارث خون شهدای بزرگواری هستیم که با اعتقاد خود، گام در راه مبارزه و جهاد نهادند. لذا بر همه مردم و بویژه  ما دانشگاهیان واجب است با پیروی از طریق متعالی آن حضرت، در جهت ترویج فرهنگ انقلاب و امام تلاش مضاعف داشته باشیم.

اینجانب ضمن عرض تسلیت  سالروز ارتحال ملکوتی امام راحل(ره)؛ قیام خونین ۱۵ خرداد را،که نقطه عطفی در شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی ایران محسوب می گردد، گرامی داشته، و توفیق پاسداری از آرمانهای والای بنیانگذار جمهوری اسلامی و تداوم راه شهدای انقلاب را، تحت لوای فرامین مقام معظم رهبری از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر سعید مرادی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو