دانشگاه برخط؛ آموزش الکترونیک- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ماکو:

دانشگاه آزاد اسلامی آموزش در هر زمان و مکان را عملی کرد

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۹ کد : ۱۳۷ اخبار و رویدادها
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی با برپایی آموزش مجازی در واحدهای دانشگاهی سراسر کشور، شعار آموزش در هر مکان و زمان را عملی کرد.»
دانشگاه آزاد اسلامی آموزش در هر زمان و مکان را عملی کرد

سعید مرادی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در مورد آخرین وضعیت  برگزاری کلاس‌های برخط دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دانشگاه‌ها با گستردگی عظیم، یکباره تبدیل به دانشگاهی مجازی شد و شعار «آموزش در هر مکان، آموزش در هر زمان» را عملی کرد.

وی ادامه داد: «کارشناسان IT بهتر می‌توانند عظمت این کار بزرگ را روشن کنند؛ چراکه، تبدیل کلاس‌های حضوری به مجازی در کمترین زمان ممکن، حاکی از برنامه‌ریزی‌های دقیق و کارشناسانه بخش IT در بستر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو با تبریک این موفقیت بزرگ به جامعه دانشگاه آزاد اسلامی و به‌ویژه تلاشگران عرصه فناوری ابراز امیدواری کرد که روند تشکیل مجازی کلاس‌ها بعد از بازگشایی دانشگاه‌ها به‌صورت ترکیبی با کلاس‌های حضوری ادامه پیدا کند تا استادان و دانشجویان از مزایای آموزش مجازی برخوردار شوند.

مرادی در مورد آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو به آنا گفت: «این واحد دانشگاهی با مشارکت بیش از ۹۳ درصدی استادان در برگزاری کلاس‌های مجازی، مشغول آموزش و خدمت‌رسانی علمی است.

این مسئول با توجه به‌ برگزاری اکثر امور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو به‌صورت برخط عنوان کرد: «علاوه بر برگزاری کلاس‌های آموزشی، جلسات این واحد دانشگاهی هم به‌صورت مجازی تشکیل می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: «همچنان که دانشگاه آزاد اسلامی ثابت کرد با هر اتفاقی آموزش تعطیل نمی‌شود، کار فرهنگی هم تعطیل نمی‌شود و این واحد دانشگاهی  جلسات فرهنگی را به‌صورت برخط تشکیل داده و تصمیم‌گیری‌های جلسه‌ را در کانال‌های دانشجویی و استادان و کارکنان اطلاع‌رسانی می‌کند.»

این استاد دانشگاه افزود: «ازجمله این تصمیم‌ها می‌توان برگزاری مسابقات کتابخوانی مجازی، سخنرانی‌های مذهبی در بستر کانال‌ها و ارسال ادعیه ایام ماه مبارک رمضان و مطالب فرهنگی در مناسبت‌ها و انعکاس وقایع فرهنگی مهم کشور را نام برد.