شرایط ثبت نام دوره طرح قرآنی- فرهنگی رمضان، بهار قرآن

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۱ کد : ۱۳۱ اطلاعیه ها

به اطلاع کلیه دانشگاهیان می رساند همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان دوره طرح قرآنی- فرهنگی رمضان، بهار قرآن در دوبخش تحت عنوان کارگاه تفسیر سوره مبارکه شوری و حفظ کل سوره مبارکه شوری ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان برگزار می گردد.

زمان و نحوه برگزاری کارگاه:
کارگاه مذکور به مدت 32 ساعت در ایام ماه مبارک رمضان 99 بصورت مجازی برگزار خواهد شد.

زمان ثبت نام : روز پنجشنبه مورخ 99/02/04  لغایت شنبه مورخ 99/02/06  از طریق سایت واحد

شرایط و ضوابط دوره :
1- کلیه دانشجویان، اساتید و کارکنان واحد ماکو می توانند در هر یک از دوره های مذکور اعم از کارگاه تفسیر سوره مبارکه شوری و حفظ کل سوره مبارکه شوری و یا هر دو شرکت نمایند.
2- شرکت کنندگان در کارگاه می بایست پس از ثبت نام نسبت به شرکت در کارگاه که به صورت مجازی و از طریق سایت واحد برگزار می گردد اقدام نموده و در پایان دوره نیز در آزمون مربوطه شرکت نمایند.
تذکر 1: آزمون کارگاه بصورت آنلاین برگزار خواهد شد که شامل 40 سوال چهار گزینه ای می باشد.
تذکر 2 : آن‌دسته از افرادی که صرفاً جهت مسابقه حفظ سوره مبارکه شورا متقاضی می باشند صرفاً گزینه شرکت در مسابقه حفظ را در ثبت نام تکمیل نمایند.
تذکر 3-  زمان برگزاری مسابقه در هر یک از بخش ها نیز پس از پایان ماه مبارک رمضان متعاقباً اعلام می گردد.
3- به کلیه شرکت کنندگانی که به صورت کامل در کارگاه مذکور حضور بهم رسانند گواهی شرکت در کارگاه اعطا می گردد.
•    اساتید محترم می توانند از گواهی به منظور استفاده از امتیاز فرهنگی جهت ارتقاء بهره مند گردند.
•    به کارکنان محترم هم گواهی ضمن خدمت جهت بهره مندی از مزایای درنظر گرفته شده اعطاء می گردد.
4- به نفرات اول تا سوم آزمون کارگاه در هر گروه(دانشجویان- اساتید-کارکنان) تقدیر نامه و کارت هدیه تعلق خواهد گرفت. همچنین به نفرات برتر مسابقه حفظ نیز در دو گروه (اساتید و کارکنان) و (دانشجویان) تقدیر نامه و کارت هدیه تعلق خواهد گرفت