اخبار

مراسم عزاداری اربعین حسینی و زیارت عاشورا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو برگزار شد.

به همت معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو و به مناسبت اربعین سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) مراسم زیارت عاشورا و عزاداری حسینی با حضور جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان در جوار مزار شهدای مدفون در محوطه دانشگاه برگزار گردید .

تغییر و اصلاح رویکرد فرهنگی یکی از علل ایجاد تحول در دانشگاه آزاد است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در «اولین نشست هم‌اندیشی و آشنایی با راهبردها، رویکردها، اولویت‌ها و سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی» که صبح امروز در سالن فرهیختگان سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد، ضمن تاکید بر موضوعات فرهنگی، گفت: موضوعات فرهنگی یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مسئولان در دانشگاه آزاد اسلامی است و باید مورد پیگیری جدی قرار گیرد چرا که یکی از علل ایجاد تحول در دانشگاه آزاد اسلامی، تغییر و اصلاح فرهنگ است.

دکتر مشکینی: بودجه دانشگاه آزاد را واقعی کردیم

دکتر مشکینی: ما اعلام کرده‌ایم از سال ۹۸ هر واحدی که دارای درآمد مکفی در قبال هزینه‌هایش باشد، می‌تواند تمامی اقلام احکام کارکنان را پرداخت کند ولی اگر درآمد کافی برای هزینه‌هایش نداشت، باید از پرداخت اقلام غیرمستمر حقوق و خرج‌های اضافه خود به همان میزان صرف‌نظر کند و پرداختی را انجام ندهد.

اساتید محترم جهت ثبت نام در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان

اساتید محترمی که تمایل به عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دارند لطفا از سامانه ساجد نسبت به ثبت نام اقدام فرمایند  اعضایی که قبلا عضو باشگاه بودند نیز باید نسبت به ثبت نام در سامانه جدید اقدام فرمایند .