ثبت نام شروع شد.

دانشگاه آزاداسلامی واحد بین الملل ماکو برای نیمسال دوم ( بهمن ماه) سال تحصیلی ۹۸ در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون دانشجو می پذیرد .

دیدار دانشگاهیان با امام جمعه ماکو به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد ماکو، دکتر سعید مرادی صبح امروز در دیدار با امام‌جمعه ماکو که با حضور جمعی از استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو به مناسبت ۲۷ آذر سالروز شهادت شهید مفتح روز وحدت حوزه و دانشگاه همراه بود، اظهار کرد: «ما دانشگاهیان ضرورت دارد که در تمام مسائل با حوزه‌های علمیه در ارتباط باشیم.»

ادامه مطلب
به مناسبت ۱۶ آذر مراسم روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو برگزارشد .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو گفت: «دانشجویان در مسیر دانش گام بردارند و در راستای سفارش‌های مقام معظم رهبری و پیاده‌سازی جنبش نرم‌افزاری نیز ادای دین کنند.»

ادامه مطلب
دانشگاه آزاد اسلامی با نگاهی نو وارد عرصه توسعه فناوری و نوآوری شده است/ تبدیل دانشگاه آزاد به سراهای نوآوری با موضوعات محوری

دکتر تهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه فناوری دارای آموزش، پژوهش و نوآوری است گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی با این نگاه نو وارد عرصه توسعه فناوری و نوآوری شدیم.