اخبار

مرادی در گفتگو با آنا: اداره اندیشکده منطقه آزاد ماکو به دانشگاه آزاد سپرده می شود/گامی برای ارتباط با صنعت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو با بیان اینکه این دانشگاه متولی اندیشکده منطقه آزاد ماکو شده است، گفت: این واحد دانشگاهی برای ارتباط با صنعت گام بلندی برداشته است.

تغییر و اصلاح رویکرد فرهنگی یکی از علل ایجاد تحول در دانشگاه آزاد است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در «اولین نشست هم‌اندیشی و آشنایی با راهبردها، رویکردها، اولویت‌ها و سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی» که صبح امروز در سالن فرهیختگان سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد، ضمن تاکید بر موضوعات فرهنگی، گفت: موضوعات فرهنگی یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مسئولان در دانشگاه آزاد اسلامی است و باید مورد پیگیری جدی قرار گیرد چرا که یکی از علل ایجاد تحول در دانشگاه آزاد اسلامی، تغییر و اصلاح فرهنگ است.

اطلاعیه / تعطیلات تابستانی دانشگاه

* به اطلاع می رساند تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور از بیست و یکم لغایت بیست و نهم مردادماه ۹۸ از عید سعید قربان تا عید سعید غدیرتعطیل هستند. * قابل توجه دانشجویان و اساتید گرامی : این تعطیلی شامل حوزه اداری بوده و کلاسها و امتحانات دانشگاه در ترم تابستان در زمان مقرر برگزار خواهد شد. * لذا خواهشمند است برنامه ریزی نمایید تا دربازه زمانی مذکور از مراجعه به دانشگاه برای کارهای اداری خودداری فرمایید.

دکتر مشکینی: بودجه دانشگاه آزاد را واقعی کردیم

دکتر مشکینی: ما اعلام کرده‌ایم از سال ۹۸ هر واحدی که دارای درآمد مکفی در قبال هزینه‌هایش باشد، می‌تواند تمامی اقلام احکام کارکنان را پرداخت کند ولی اگر درآمد کافی برای هزینه‌هایش نداشت، باید از پرداخت اقلام غیرمستمر حقوق و خرج‌های اضافه خود به همان میزان صرف‌نظر کند و پرداختی را انجام ندهد.